Csiremell özön 1
Hozzávalók(4-5 főre):
5 csirkemell filé
5 alma
25 dkg trapista sajt
1 nagydobozos tejföl
25 dk császárszalonna
Elkészítés:Megmossuk a csirkemelleket.Előveszünk egy jénait és belepakoljuk. Meghámozzuk az almákat, majd lereszeljük őket. A csirkemellre rakjuk. Lapokra vágjuk a sajtot és az alma tetejére rakjuk.Kibontjuk a tejfölt és elkennyük a sajt tetején.Majd felkockázzuk a császárszalonnát és a tetejére halmozzuk.Kb 1 órára berakjuk a sötőben. Ha lejárt akkor 10-15 percig álni hagyjuk és fogyasztjuk.
Jó étvágyat!
csirkemell öznön 2
Hozzávalók
1cs. szárított kapor(1/4)
4-5 csirkrmell
25 dkg trapista sajt
5dl tejszín
5 kanál méz
1cs. fokhagymagranulátum
Elkészítés:Elkészítjök a pácot.Egy tálba beleöntjük a tejszínt. Hozzáadjuk az 5 kanál mézet, a fokhagymagranulátumot és a kaprot.De nem az egészet !!! Max 4-5 kiskanállal.Esetleg sót. A csirkemelleket belerakjuk egy jénaiba.Ráöntjük a szószt majd lereszeljük a sajtot.Ráöntjök a sajtot és 1 órára berakjuk a sütőbe.10percig álni hagyjuk.
Jó étvágyat!